Kasteel Hallehof - omgeving Schilde

Na een grondige renovatie heeft het Kasteel Hallehof zijn oorspronkelijke grandeur terug. Kasteel Hallehof biedt een unieke locatie voor bedrijfsevents en privé feesten.

Exclusief cateraar voor Hallehof

Met fierheid melden we je dat we met onze nieuwe telg in de M-Groep familie, The Art Of Fine Cooking, exclusief cateraar zijn voor het volledige gerenoveerde Kasteel Hallehof. Als atypische cateringbedrijf streven we naar moderne en verfijnde bordjes op sterrenniveau. Samen met jou ontwerpen we jouw feest. 

Het Paterspand - Turnhout

Het event-centrum van de Kempen

In het schitterende decor van het Paterspand ontvangt u uw genodigden in stijl. Oude glorie en moderne architectuur werden in dit gewezen minderbroeders klooster perfect verweven met elkaar.

De authentieke kloostertuin, de adembenemende glas- en staalconstructie van de patio en de grandeur van de sfeervolle Paterskerk brengen u letterlijk en figuurlijk in hogere sferen...
Naast de kerk en de patio telt het Paterspand nog zes polyvalente zalen, waarvan de namen refereren naar enkele prominente minderbroeders.

Urban City - Antwerpen

 

wat kan UrbanCity voor jou betekenen?

Het gebouw bestaat uit vier etages van 1.250m² en geeft direct toegang tot de ondergrondse parkeergarage. Het kan per 25 m² worden gehuurd. Ze worden casco opgeleverd en kunnen dus geheel naar eigen wens worden ingericht.

 

Kapel Meeus - Wijnegem

Deze unieke eventruimte is gelegen in de vroegere kapel van de zusters Annonciaden, stichters van het huidige Annutia Instituut en de vroegere normaalschool voor meisjes te Wijnegem.

Oorspronkelijk was het pand, gebouwd anno 1835, met zijn neoclassicistische gevel, eigendom van burgemeester Hippoliet Meeus, familie van de oprichters van de jeneverstokerij in hartje Wijnegem.